Werkwijze

4 stappen onderweg naar jouw droombaan!

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over onze werkwijze en wat je kunt verwachten wanneer je contact met ons opneemt voor het vinden van een succesvolle baan die perfect past bij jouw profiel en ambities! Hieronder staat onze werkwijze schematisch en beknopt weergegeven. Als je verder naar beneden scrolt, kun je meer gedetailleerde informatie vinden over onze werkwijze en wat je kunt verwachten in elke fase als kandidaat.

Onze werkwijze

 •            

  1. Kennismakingsgesprek

  Het doel van het kennismakingsgesprek is om jou als werkzoekende beter te leren kennen. We bespreken je ambities, werkervaring, opleiding, persoonlijke interesses etc. Op basis van deze informatie gaan wij kijken naar passende werkgevers en vacatures.

 •            

  2. Selectieproces

  Na de kennismaking gaan we samen aan de slag met het selectieproces. We kijken naar de openstaande vacatures en interessante bedrijven. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte match die aansluit bij jouw profiel.

 •            

  3. Sollicitatieproces

  Als er in het selectieproces een mooie match gevonden is en je geïnteresseerd bent in een of meerdere vacatures, helpen wij jou graag bij het sollicitatieproces. Een belangrijk onderdeel in het sollicitatieproces is het maken van een goede cv en motivatiebrief. Capture Professionals zorgt dat je cv en motivatiebrief in orde zijn en stuurt deze door naar de gekozen werkgever(s). Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek geven we jou vanzelfsprekend tips voor een succesvolle sollicitatie.

 •            

  4. Start van je nieuwe uitdaging!

  Ben jij na de sollicitatie aangenomen en ben je gemotiveerd om te beginnen? Capture Professionals begeleid je tijdens de eerste periode van je nieuwe baan. We houden contact met jou en de werkgever om ervoor te zorgen dat voor beide alles naar wens verloopt. Natuurlijk staat Capture Professionals na de eerste periode ook voor je klaar als je vragen hebt of je iets wilt bespreken.