Werknemers

“It’s a small step for me but a giant leap for mankind.” Deze beroemde uitspraak van Neil Armstrong tijdens zijn historische maanlanding in 1969 illustreert hoe één persoonlijke prestatie kan bijdragen aan een enorme sprong voorwaarts voor de mensheid als geheel. Dit principe geldt niet alleen voor de ruimtevaart, maar ook voor de persoonlijke en professionele doelen die we nastreven in ons dagelijks leven.

Hetzelfde geldt voor jou en jouw toekomstige loopbaan. Of je nu kiest voor een carrière bij de overheid of in de techniek, bouw, financiën of een andere sector, elke stap die je zet om jezelf te verbeteren en je doelen na te streven, kan een grote impact hebben op de wereld om ons heen. 

Dus, net zoals Neil Armstrong zijn kleine stap op de maan zette en daarmee een enorme sprong voorwaarts maakte voor de mensheid, moedig ik je aan om je eigen kleine stappen te zetten in de richting van jouw professionele doelen. Want wie weet welke enorme sprongen je nog kunt maken en welke bijdrage je kunt leveren aan de mensheid.

Jasien de Wit

Eigenaar Capture Professionals

Capture your future career

Kijk bij onze vacatures en onze werkwijze wat wij te bieden hebben voor jouw carrière.

Vacatures Werkwijze Succesverhalen

Hulp nodig?

Wij begeleiden jou graag in het vinden van een baan!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl