Je bent een tijdje geleden begonnen met een nieuwe uitdaging, hoe bevalt deze tot nu toe?

Erg goed. Ik heb veel uitdaging in mijn werk en het is buiten mijn comfortzone. De werksfeer is top en ik word goed ondersteund door de directrice en mijn andere collega’s. Ik ben begonnen bij de Technische Alliantie als engineer en ben sinds kort doorgegroeid tot teamleider engineering. In mijn nieuwe functie ben ik meer aan het factureren en werk aan het verdelen.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

Het maken van kleine constructies en 3D scannen op locatie. Ik overleg met de klanten wat ze op beeld willen hebben. Dit realiseren wij via de Faro 3D technologie. Wij werken in Scène en het uitwerken doen wij in het Autodesk-pakket (Inventor plan 3D). Vorig jaar heb ik een groot project mogen uitvoeren bij een chemie klant waarbij ik een hele fabriek heb ingescand. Vervolgens is deze gevuld met nieuw equipment, leidingwerk, ISO-tekeningen etc. Sinds kort ben ik teamleider en ben ik vooral bezig met het plannen en controleren van werk.

 

Wat vind je het leukste aan je nieuwe baan?

Het diverse werk dat ik mag uitvoeren en het langsgaan bij verschillende (vooral in Limburg gelegen) bedrijven. Verder ga ik door de goede werksfeer met goede zin naar het werk en merk dat ik het steeds leuker begin te vinden. Vooral het maken van 3d scans op locatie bij klanten vind ik erg leuk.

Welke tips heb je voor iemand die dit werk ook wil gaan doen?

Ik merk bij engineers dat het hele introverte personen zijn. Ik probeer wat meer open te zijn om het mijzelf en anderen leuker en makkelijker te maken.

Hoe heb je het doorlopen traject met Capture Professionals ervaren?

Ik ben erg tevreden over het doorlopen traject en het persoonlijke contact met Jasien kon ik erg waarderen.

Heb je tips voor Capture Professionals n.a.v. het traject dat jullie samen doorlopen hebben?

Nee.

Zou je Capture Professionals aanraden bij anderen? En zo ja, waarom?

Ja, Jasien heeft na een aantal goede gesprekken een meeloopdag geregeld bij de Technische Alliantie. Inmiddels ben ik hier doorgegroeid tot teamleider engineering en ga ik elke dag met plezier naar het werk.Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Capture Professionals eruit ziet?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag waarom wij de beste match zijn!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl