Je bent een tijdje geleden begonnen met een nieuwe uitdaging, hoe bevalt deze tot nu toe?

Het bevalt heel goed. Ik ben in de functie ingerold en het is een gezellige werksfeer met heel variërend werk. Eigenlijk is elk project weer anders en dat is steeds een leuke uitdaging. Ik vind het erg leuk om het eindproduct te zien en hier ben ik dan ook telkens erg trots op. Als ik de video’s en foto’s zie van het resultaat vind ik dat erg fascinerend. Op locatie is toch het echte eindresultaat en dan zie je dat je toch weer mooi werk hebt afgeleverd.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

Het produceren van aquariums, visbassins en planteneilanden. Ik doe kitwerkzaamheden, meubelpanelen zagen, bemeubelen, frames in elkaar zetten, leidingwerk op maat produceren etc. Ik doe eigenlijk alles waardoor er zoals net benoemd dus veel variatie is mijn werk!

 

 

Wat vind je het leukste aan je nieuwe baan?

Ik ben terecht gekomen in een heel gezellige werksfeer. Ik vind het super om van ‘niks’ een mooi eindproduct maken. In korte tijd kan je dit realiseren en dat geeft mij veel voldoening. Als ik bijvoorbeeld zie dat we op maandag aan een groot project beginnen en er op vrijdag al verschillende prachtige producten geproduceerd zijn vind ik dat erg mooi om te zien.

Welke tips heb je voor iemand die dit werk ook wilt gaan doen?

Het is erg specifiek werk waarbij elk project bijna anders is. Ik zou aanraden om veel notities te maken van bijvoorbeeld de afmetingen van de benodigde materialen en het is erg belangrijk in dit werk om secuur te werk te gaan. Kwaliteit is bij Aquaja heel belangrijk dus bij het produceren is het erg belangrijk dat de kwaliteit van het kitten, de afwerking en de precieze afmetingen helemaal in orde zijn. Je moet net en gestructureerd kunnen werken. Verder is het belangrijk om gebruikte spullen goed op te ruimen, dit is voor jezelf en de andere collega’s erg belangrijk, vooral als er alweer nieuwe opdrachten aan zitten te komen. Verder denk ik dat het belangrijk is om mee te denken en te overleggen over bepaalde verbeteringen/oplossingen.

Hoe heb je het doorlopen traject met Jasien ervaren?

Ik heb het doorlopen traject als zeer prettig ervaren. Toen ik in contact kwam met Jasien was ik al 16 jaar actief als banketbakker. Hier moest ik heel secuur te werk gaan met bijvoorbeeld de slagroomspuit. Na mijn eerst contact met Jasien hebben wij een gesprek ingepland en dit kennismakingsgesprek was heel vruchtbaar. Hij denkt met de persoon mee en kwam meteen met meerdere interessante vacatures, voornamelijk in een hele andere branche. Hij heeft direct actie ondernomen richting de potentieel toekomstige werkgevers. Zo heeft Jasien ook bij Aquaja waar ik nu in dienst de werkgever overtuigd van mijn kwaliteiten omdat hij wist dat ik heel secuur kon werken door mijn ervaring als banketbakker. Het onderlinge contact met Jasien was heel close, Jasien was erg betrokken. Vanaf mijn proefperiode bij Aquaja, en later ook toen ik officieel in dienst was getreden heeft Jasien meerdere malen gecheckt hoe het met mij ging en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Mede door de inzet van Jasien heb ik deze mooie kans bij Aquaja gekregen in een voor mij totaal nieuwe sector, waar mijn kwaliteiten alsnog tot zijn recht komen.

Zou je Capture Professionals aanraden bij anderen? En zo ja, waarom?

Zeker weten. Zoals bij mijn antwoord op vorige vraag benoemd heeft Jasien mijn perfect geholpen en ik heb alleen maar pluspunten, geen minpunten. Hij denkt met de persoon mee op een breed scala, is erg betrokken en heeft veel ervaring in zijn werk.

Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Capture Professionals eruit ziet?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag waarom wij de beste match zijn!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl