Vacatures in Weert

Weert is een stad in de provincie Limburg en biedt verschillende kansen op het gebied van werkgelegenheid. Het is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur, maar ook een bloeiende economie met talloze vacatures in verschillende sectoren.

Een van de grootste werkgevers in Weert is de zorgsector. Er zijn verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen gevestigd, zoals het St. Jans Gasthuis en Land van Horne. Deze instellingen bieden werkgelegenheid voor mensen met verschillende opleidingsniveaus, van artsen en verpleegkundigen tot administratief en ondersteunend personeel.

Daarnaast biedt ook de technische sector mogelijkheden voor werkgelegenheid in Weert. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd die zich richten op de productie van machines en technologie. Deze bedrijven zijn vaak op zoek naar mensen met technische vaardigheden en ervaring.

Ook de logistieke sector biedt kansen op werkgelegenheid in Weert. De stad ligt dicht bij de Belgische grens en is daardoor een belangrijk knooppunt voor vrachtverkeer. Er zijn verschillende logistieke bedrijven gevestigd die altijd op zoek zijn naar personeel voor magazijnwerkzaamheden, administratieve functies en chauffeurs.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden in de horeca en detailhandel. Weert heeft een gezellig centrum met veel winkels, cafés en restaurants die altijd op zoek zijn naar gemotiveerd personeel.

  • Servicemonteur Mechatronica (Internationaal)
    Ben jij klaar voor een avontuurlijke rit langs de grenzen van Nederland en verder? Word je enthousiast van het oplossen van technische puzzels en het werken in een zelfstandige rol? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Bij onze opdrachtgever, een...
  • Productiemedewerker Dagdienst Nederweert
    Capture Professionals, jouw partner in het vinden van de perfecte carrièrematch, zoekt een gedreven Allround Medewerk(st)er Proces & Productie voor het vervaardigen van UV Gels en Gels Polish. In de productielocatie in Nederweert kom je terecht in een...
  • Commercieel medewerk(ster)er binnendienst Beautyproducten Weert
    Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de groei van een internationaal klantenbestand? Capture Professionals, hét recruitmentbureau voor toptalent, zoekt een enthousiaste Commercieel Medewerk(st)er binnendienst. In deze rol ben...

Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Capture Professionals eruit ziet?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag waarom wij de beste match zijn!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl