Werkwijze

Ben je als organisatie actief in de overheid, bouw, techniek, transport of de groensector en een vraag heeft op het gebied van personeel, dan kunnen wij jou van dienst zijn. Of je nu een nieuwe collega wilt aannemen, een flexibele schil wilt opbouwen, het juridisch werkgeverschap wilt verleggen of zelfs begeleiding bij uitstroom nodig hebt, wij kunnen je helpen. Met onze specialistische kennis van jouw branche en onze unieke filosofie, zorgen wij voor de juiste match en duurzame arbeidsrelaties. Hierdoor kun jij je blijven richten op je core-business en verder groeien. Op deze pagina vind je meer informatie over onze werkwijze en dienstverlening.

In 4 Stappen naar een nieuwe werknemer

 •            

  1. Kennismaking

  Tijdens het opstartgesprek geef jij een introductie over de missie, visie en cultuur van jouw bedrijf. Samen bespreken wij uitvoerig jouw behoeften op het gebied van personeel. Op basis hiervan stellen wij een bedrijfsprofiel en kandidaat profiel op.

 •            

  2. Werving

  Nu kun je ontspannen terwijl wij aan de slag gaan met de zoektocht naar geschikte kandidaten en een voorselectie maken.

 •            

  3. Selectie

  Wij presenteren geschikte kandidaten en jij bepaalt welke kandidaten interessant genoeg zijn om uit te nodige voor een gesprek.

 •            

  4. Sollicitatie

  Een of meerdere kandidaten komen bij jou op gesprek. Na afloop van het gesprek zullen wij de verdere stappen evalueren en bespreken welke keuze er gemaakt wordt.

Neem contact op

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl