ZZP-bemiddeling

Als ZZP’er in de overheid, bouw of techniek kan het vinden van opdrachten een flinke uitdaging zijn. Gelukkig hoef je hier niet alleen in te staan. Bij Capture Professionals staan we klaar om jou als ZZP’er te ondersteunen bij het vinden van passende opdrachten in deze sectoren.

Onze bemiddeling is niet zomaar bemiddeling. Wij geloven in persoonlijke aandacht, oprechte interesse en een proactieve aanpak. Samen kijken we naar jouw wensen, ambities en skills om zo de perfecte match te vinden tussen jou en opdrachtgevers.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke klus of een langdurig project, wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers in de overheid, bouw en techniek. Door onze expertise en ervaring weten we wat er speelt in deze sectoren en kunnen we jou als ZZP’er de beste kansen bieden. 

Verzekerd van efficiënte afhandeling

Met onze kennis en ervaring op het gebied van de Wet DBA en factoring nemen wij ook de administratieve taken uit handen. Zo ben jij verzekerd van een soepele en efficiënte afhandeling van je financiële zaken.

Dus ben jij een ZZP’er in de overheid, bouw of techniek en op zoek naar passende opdrachten? Neem dan contact op met Capture Professionals en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw zakelijke doelen.

Meer over Capture Neem direct contact op