Detachering

Bij detachering nemen wij het hele proces van werving en verloning uit handen en detacheren we de perfecte kandidaat naar jouw organisatie. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen uit onze voorselectie van geschikte professionals.

Nadat jij je keuze hebt gemaakt, gaat Capture Professionals een contract aan met de nieuwe collega en wordt hij of zij vanuit Capture Professionals aan jouw organisatie uitgeleend voor een vooraf vastgesteld aantal uren.

Efficiënt en zorgeloos, zo moet het zijn

Voordelen van detachering

Een detacheringsperiode biedt voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever. De werknemer heeft de zekerheid van één contract en kan werken in verschillende organisaties om ervaring op te doen. Voor de werkgever biedt het de mogelijkheid om de nieuwe collega te leren kennen en te beoordelen of hij of zij geschikt is voor een vast dienstverband. Het heeft ook financiële voordelen omdat Capture Professionals alle werkgeverslasten draagt en jij alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Het belangrijkste verschil tussen detachering en werving & selectie is dat bij detachering de professional in dienst is bij Capture Professionals en bij werving & selectie direct in dienst komt bij jouw organisatie.

Neem direct contact op Meer over ons