Certificeringen

Wij werken voor de administratieve verwerking van de arbeidscontracten samen met een vaste betrouwbare backoffice.

Ons doel is om zowel in onze dienstverlening als in onze service een hoog niveau van kwaliteit te leveren. Om dit te bereiken, laat de backoffice-partner zich twee keer per jaar door gecertificeerde instanties screenen. Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een of meerdere certificaten, neem dan contact met ons op.

Hier kun je de certificeringen vinden van de backoffice:

NEN 4400-1:

We zorgen ervoor dat we voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van arbeid, inclusief juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting, en correcte administratie van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

Bekijk document

SNA-verklaring van registratie:

We hebben een SNA-keurmerk, wat betekent dat we voldoen aan onze verplichtingen met betrekking tot arbeid, inclusief loonheffingen, omzetbelasting en loonbelasting. We worden twee keer per jaar geïnspecteerd door een geaccrediteerde inspectie-instelling. Klik hier om ons certificaat te bekijken.

Bekijk verklaring

VCU-certificering:

We zijn gecertificeerd voor VCU, wat aangeeft dat ons VG-beheersysteem op orde is, we op een correcte manier informatie opvragen bij onze klanten en we ervoor zorgen dat belangrijke informatie bij hen bekend is. Klik hier om ons certificaat te bekijken.

Bekijk certificaat

WKA-verklaring:

We hebben een WKA-verklaring die elk kwartaal wordt vernieuwd. Dit betekent dat de Belastingdienst verklaart dat we onze omzet- en loonbelasting hebben voldaan. Klik hier om deze verklaring te bekijken.

Bekijk document

G-rekening:

We beschikken over een g-rekening, zodat jij beschermd bent tegen de gevolgen van de WKA. Dit is 100% veilig en 0% risico. Klik hier om de bevestiging G-rekening overeenkomst te bekijken.

Bekijk document