Werken bij Restaurant Sfeer Ittervoort

Wij zijn verheugd om de perfecte match te vinden voor Restaurant Sfeer, een bruisende plek waar de ambiance net zo belangrijk is als het culinaire genot.

Bij Restaurant Sfeer draait alles om een levendige, dynamische sfeer, en we zijn op zoek naar iemand die niet alleen van deze energie houdt, maar er ook actief aan wil bijdragen. In deze rol zul je voornamelijk werken aan de voorgrond, waar je de kans krijgt om deel uit te maken van een klein maar veelzijdig team. De diversiteit van het team maakt het werk niet alleen interessant maar ook uiterst plezierig.

Zowel binnen als buiten de werkvloer streven de medewerkers ernaar om van elke dag een feestje te maken. Er wordt hard gewerkt, maar lachen staat centraal. Samen spannen zij zich in om de gasten een onvergetelijke, sfeervolle ervaring te bieden. Als jij graag wilt bijdragen aan deze unieke atmosfeer, ben jij wellicht degene die we zoeken.

Als jij enthousiast wordt van een afwisselende functie waar plezier en professionaliteit hand in hand gaan, nodigen we je uit om te reageren op een van de vacatures van Restaurant Sfeer.
Wil jij deel uitmaken van het team bij Restaurant Sfeer? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

  • Gastheer/Gastvrouw Restaurant Ittervoort
    Kom schitteren als Gastheer/Gastvrouw bij Restaurant Sfeer in Ittervoort! Wil jij deel uitmaken van een klein dynamisch en veelzijdig team dat van elke dag een feestje maakt? Voor Restaurant Sfeer zijn we op zoek naar een enthousiaste Gastheer/Gastvrouw...

Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Capture Professionals eruit ziet?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag waarom wij de beste match zijn!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl