Werken bij Ralectro

Vind jouw baan bij Ralectro

Na de oprichting in 1967 is Ralectro uitgegroeid tot een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de disciplines telefonie, cloud services, beveiliging, camerabewaking, duurzame energie, domotica en televisie signaal. Wij bieden oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ralectro heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Met een team van 12 specialisten zijn wij u graag van dienst.

U bent van harte welkom in onze ruime showroom met vele demonstratiemogelijkheden, waar onze specialisten altijd voor u klaar staan. Is uw project wat groter van omvang? Geen probleem, dan komt een Ralectro adviseur graag bij u langs.

Op regelmatige basis vinden er in onze showroom info-avonden plaats om onze relaties in kleine groepen te informeren over de laatste mogelijkheden van de hedendaagse technieken.

  • Monteur Zonnepanelen – Fulltime – Roggel
    Wil jij aan de slag als Zonnepanelen monteur? Lees snel wat wij jou te bieden hebben en solliciteer direct! Het belang van groene stroom stijgt met de minuut. Als zonnepanelen monteur bij Ralectro krijg jij dagelijks de kans om jouw bijdrage te leveren...

Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Capture Professionals eruit ziet?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag waarom wij de beste match zijn!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl