Disclaimer

Disclaimer

Welkom op de website van Capture Professionals. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden en bepalingen van deze disclaimer. We raden u aan om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen voordat u onze website gebruikt. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u onze website niet te gebruiken.

  1. Informatiebron

De informatie op onze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid, betrouwbaarheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op onze website is geheel op eigen risico.

  1. Geen professioneel advies

De inhoud van onze website vormt geen professioneel advies of juridisch, financieel of medisch advies. Het is belangrijk om professioneel advies in te winnen of een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat u handelt op basis van informatie die u op onze website vindt.

  1. Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze websites. Het volgen van deze links is op eigen risico.

  1. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en video’s, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en blijft eigendom van Capture Professionals of de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om de inhoud van onze website te kopiëren, reproduceren, wijzigen, distribueren of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

  1. Wijzigingen en aansprakelijkheid

We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op updates. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van onze website of het vertrouwen op de verstrekte informatie.

Door onze website te gebruiken, stemt u ermee in om ons te vrijwaren van enige aansprakelijkheid, kosten, schade of verlies die voortvloeit uit uw gebruik van de website of schending van deze disclaimer.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die op onze website worden vermeld.

Laatst bijgewerkt: 24-05-2023