Onze recente vacatures

 • Planner Werkvoorbereider WTB – Linne
 • Installatie Monteur Badkamers
  Ben jij een ervaren vakman met passie voor installatietechniek? Heb je oog voor detail en werk je graag aan mooie projecten? Wij zijn op zoek naar een gedreven Installatie Monteur Badkamers om ons team te versterken! De werkgever is een gespecialiseerd...
 • Ervaren jurist – Roermond – fulltime
  Ervaren Jurist gezocht voor gemeentelijke organisatie in Roermond! Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je het verschil kunt maken in fiscaal-juridische procedures? Wij zoeken voor onze gewaardeerde opdrachtgever een gedreven jurist om het team...
Toon meer vacatures

Onze werkwijze

 •            

  1. Kennismakingsgesprek

  Het doel van het kennismakingsgesprek is om jou als werkzoekende beter te leren kennen. We bespreken je ambities, werkervaring, opleiding, persoonlijke interesses etc. Op basis van deze informatie gaan wij kijken naar passende werkgevers en vacatures.

 •            

  2. Selectieproces

  Na de kennismaking gaan we samen aan de slag met het selectieproces. We kijken naar de openstaande vacatures en interessante bedrijven. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte match die aansluit bij jouw profiel.

 •            

  3. Sollicitatieproces

  Als er in het selectieproces een mooie match gevonden is en je geïnteresseerd bent in een of meerdere vacatures, helpen wij jou graag bij het sollicitatieproces. Een belangrijk onderdeel in het sollicitatieproces is het maken van een goede cv en motivatiebrief. Capture Professionals zorgt dat je cv en motivatiebrief in orde zijn en stuurt deze door naar de gekozen werkgever(s). Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek geven we jou vanzelfsprekend tips voor een succesvolle sollicitatie.

 •            

  4. Start van je nieuwe uitdaging!

  Ben jij na de sollicitatie aangenomen en ben je gemotiveerd om te beginnen? Capture Professionals begeleid je tijdens de eerste periode van je nieuwe baan. We houden contact met jou en de werkgever om ervoor te zorgen dat voor beide alles naar wens verloopt. Natuurlijk staat Capture Professionals na de eerste periode ook voor je klaar als je vragen hebt of je iets wilt bespreken.

+ Lees meer over onze werkwijze

Capture your future career

Capture Professionals is de ideale partner voor het vastleggen van jouw toekomstige carrière in de regio Limburg.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw talenten ontdekken!

Onze filosofie Meer voor opdrachtgevers Onze tevreden kandidaten

Waar zie jij jezelf werken?

Technische Alliantie

Linne
Bekijk vacatures

Ralectro

Roggel
Bekijk vacatures

Restaurant Sfeer Ittervoort

Ittervoort
Bekijk vacatures

Samenwerken?

Benieuwd hoe een samenwerking met Capture Professionals eruit ziet?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag waarom wij de beste match zijn!

046 200 40 18
jobs@captureprofessionals.nl